注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Timi.Iloveyousomuch!

围脖控:http://t.sina.com.cn/pockychol(关注我吧)

 
 
 

日志

 
 
关于我

非常喜欢依婷的一个PIUER. QQ:325208982

网易考拉推荐

秋遊...  

2007-11-13 21:11:50|  分类: 日記.! |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日去秋遊.,..

早上去金*農莊去....其實係黃補軍校的一部分而已..

哈哈..好多野玩..我玩咗D不會整濕自己的...

不過..就因爲玩呢D.搞到我對all star爛了..

中午..要一組人煮飯..(哈..這也是我第一次煮飯.)

結果..煮得不錯喔..除咗個東瓜鹹蛋湯...淡miao浩...

下午去了中山大學參觀..好大好亮吖.!

頂死距..讀宣誓嗰條死教官...好似傻咗的...起甘多人面前扮小醜..我地都話..送距入青山好過..

而且.帶我地隊嗰個死八婆女教官...好似t我5順甘..又話我呢樣嗰樣..

我先T你5順吖..死挨婆..!

不過..始終都很開心的!.........

 

  评论这张
 
阅读(52)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018