注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Timi.Iloveyousomuch!

围脖控:http://t.sina.com.cn/pockychol(关注我吧)

 
 
 

日志

 
 

2007/10/02  

2007-10-02 22:49:20|  分类: 日記.! |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

讓我訴說今天的一切.!

今日..算幾開心的..!

下午4點幾..我行去紅館...行到都4點10了.!

人到齊了...入去房間.!(D人好鬼無口齒的..話來又無來..搞D有每人18增到28..而且.仲楞過要一人40多.恐怖無!!)

因爲我地遲咗..D野食全都比搶光光了.!但..我們還是吃到東西..

我地起度死唱歌..尤其是gm同珊珊..!超勁.,.!當然.我也不則輸(我唱歌很難聽..抓到節奏..就是把聲...靠.!)

我還唱了東方神起的Lovin you.!(哈..點地更新咗甘多好歌.!而且.這是我第一次唱日文歌給人聽.)

到8點..結束了....我地各散東西.!而我就同一個朋友去旺旺了..

去到....點地..見到吖包...哈哈.同埋+欣(我記得好似係距表姐)

我地起度玩ez2dancer...頂距..距起度死話比首歌距玩..(真是的)

仲見到好多舊同學..(今天是怎麽了:?!)

見到:爛魚..yIng.惠..哈哈.!

今天是過不很好..不過就是money呢方面..同我放血吖...

呢次...返學無得坐車...了...鬱悶.!

但這錢用得值得.!

 

 

  评论这张
 
阅读(22)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018