注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Timi.Iloveyousomuch!

围脖控:http://t.sina.com.cn/pockychol(关注我吧)

 
 
 

日志

 
 
关于我

非常喜欢依婷的一个PIUER. QQ:325208982

网易考拉推荐

今日.mc同cy的生日會..  

2008-03-08 22:36:34|  分类: 日記.! |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

哈哈...今日係mc同cy的生日....

約在迷諾星度搞生日會...

哈哈..想不到mc會邀請我..(雖然這是肯定的了..但上年他沒叫我..哈哈..)

越在3點..但我2點半都到了..呵呵...

不過..等了沒多9了喇...

入到去...我頂..梁樹嗰幾個..已經起入面顛緊了..(發覺很奇怪..雜距總是唱好人同男人ktv了..靠..)

不過.入到去點地全都是其他班的..得我一個4班的..真係有點....

不過..無幾耐..我適應了..因爲..有很多熟人....

起我過去..比禮物陳時...發現..吖琪竟然也來了..(距叫咗我..我嚇了一跳...嘻嘻...

一開始.. 我勁靜.,..坐起度玩手機..

本來..我同cy約好..話同距一起唱超複雜的..但誰知..被人牆了..

然後..梁樹話叫我同距唱千裏之外...哈哈..幾搞野.... 當我開始的時候...頂..我的聲音真的有點讓人受不了哇..

前1個鍾真係好鬼無癮...然後....5地做咩..同人玩D 埋了...然後逐漸瘋狂了起來...哈哈...

好多人5點就走了...因此..蛋糕就切了..還照了相..哈哈...

然後..6點..本身話6點走的..後尾距同我講..話..7點先...呵呵..那我當然留下喇.對8!!

然後..那個小時裏..我勁瘋狂..還唱了girlfriend.同龍拳..哈哈

發覺..自己好有rap的天份..(哈哈..Just kidding...)

然後....結束了..哈哈..出到來..cy話...得好D禮物再返來同我地出去...但點地無來..(可能係累了吧..)

然後..我同jyi同xjy去旺旺...哈哈...成個星期無打rf5了..真的退了很多...

起嗰度...又見到...琪個妹...謠.....

仲見到了ffe....哈哈...,,]

然後.9點半返到屋..哈哈..

今日真的很開心喔....哈哈...希望以後多D甘嘎機會...呵呵..

最豬多一次...:mc cy..

 

                              生日快樂哇哇哇....

                                      Happy birthday,.!!

  评论这张
 
阅读(39)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018