注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Timi.Iloveyousomuch!

围脖控:http://t.sina.com.cn/pockychol(关注我吧)

 
 
 

日志

 
 
关于我

非常喜欢依婷的一个PIUER. QQ:325208982

网易考拉推荐

哎.世宇真係..  

2008-04-05 23:03:04|  分类: 日記.! |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

頂....仲話係集團喔....呢D甘少咖野都做5到..

既然是集團..就要professional D喇..

D機爛咗係第一時間整好去..你又5係嘎..成兩個星期了.都無D動靜..

你地5 地.,.你爛嗰D機..全部都係我要玩的吖...

靠靠靠靠靠..

距地爛浩..搞D我以前熱愛世宇的心情全沒了..

今晚過去..竟然5個幣都用5完..我頂.!!!!

希望距地快D比人整好返喇.!!!...

(仲有..吖yo咖朋友竟然起世宇比人偷手袋了..我靠..在那裏都有人敢偷野..甘多個攝像頭吖.!!!話曬係大集團.野少嘎.?!)

  评论这张
 
阅读(40)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018